Het belangrijkste interview over Corona

Ga naar de inhoud

Het belangrijkste interview over Corona

DMC Massage
Gepubliceerd door The Highwire in Onderzoeken · 6 mei 2021
Tags: coronavirus
Ik plaats dit interview om te bewaren en eventueel later nog weer onder de aandacht te kunnen brengen.
Wat er nu gebeurt in Nederland en in de rest van de werled is bepalend voor de toekomst.

Het belangrijkste interview dat u OOIT zult zien!
Dat zegt Amerikaanse televisie- en filmproducent en presentator van The Highwire Del Matthew Bigtree. Waarom? Want dit horen we vaker maar deze springt er inderdaad tussenuit. Het gaat om een gesprek dat Geert VandenBossche heeft gehad met Philip McMillan ruim een maand geleden. We hadden het nog niet gezien. En het ging over de coronavaccins. Dit interview heeft voor veel discussie gezorgd in de VS.

Wie is Geert VandenBossche?
Vanden Bossche behaalde zijn DVM aan de Universiteit van Gent, België, en zijn doctoraat in Virologie aan de Universiteit van Hohenheim, Duitsland. Hij bekleedde adjunct-faculteitsbenoemingen aan universiteiten in België en Duitsland.
Na de academische wereld zat Geert in de top van verschillende vaccinbedrijven (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) om verschillende rollen te vervullen in O&O voor vaccins en in de ontwikkeling van late vaccins.

Geert ging vervolgens over naar het Global Health Discovery-team van de Bill & Melinda Gates Foundation in Seattle (VS) als Senior Program Officer; Vervolgens werkte hij bij de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) in Genève als Senior Ebola Program Manager.
Bij GAVI volgde hij inspanningen om een ebola-vaccin te ontwikkelen. Hij vertegenwoordigde GAVI ook in fora met andere partners, waaronder de WHO, de vorderingen bij de bestrijding van ebola te evalueren en plannen op te stellen om op wereldwijde pandemieën voorbereid te zijn.
Na voor GAVI te hebben gewerkt trad Geert toe tot het Duitse Centrum voor Infectieonderzoek in Keulen als hoofd van het Vaccin Development Office. Momenteel doet hij voornamelijk dienst als biotech- / vaccinconsulent, terwijl hij ook zijn eigen onderzoek doet naar vaccins op basis van Natural Killer-cellen.

Iedereen die het vaccin krijgt vernietigt het eigen immuunsysteem
Vanden Bossche deed mee aan een gesprek/interview met Philip McMillan.
Deze insider, deze man Geert VandenBossche, de grootste pro-vaxxer die je, bij wijze van, maar kunt vinden ziet wat er staat te gebeuren. Deze man weet waar hij over praat en deze man kan zijn tranen bijna niet bedwingen, zo legt hij zelf uit.
Zelf zegt Del Bigtree dat dit zijn ALLERBELANGRIJKSTE interview en aflevering ooit is. Hij behandelt een aantal onderwerpen uit het interview.

Terug naar de inhoud