Atlas massage - dutch massage company

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Atlas massage

Massage
Is een uitzonderlijke en unieke massagetechniek tegen nek en  schouderklachten. Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

Het resultaat
Het lichaam is door deze massagetechnieken zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

Probeer het eens: Bij de eerste keer al snel een verbluffend merkbaar resultaat!
Atlas massage voor nek en schouder klachten
In onze organisatie is Jan Snip gediplomeerd om deze nieuwe mooie en vriendelijke methode toe te passen in de bedrijfsmassage.
Vraag gerust naar de mogelijkheden van een behandeling ook buiten de massage op locatie. Jan geeft elke vrijdag prive behandelingen om zo hardnekkige klachten aan de nek en schouder te reduceren. Met name hoofdpijn, migraine en nek klachten.
nek manipulatie bij de atlas massage
Nieuwe techniek
Door een nieuw ontwikkelde nek- en schoudermassagetechniek worden pijnklachten, scheefstand en beperking in het naar links en rechts kijken, in een zeer korte tijd op een zachte veilige manier behandeld. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen! Daarom is de Atlasmassage ook buitengewoon geschikt voor het behandelen van chronische hoofdpijnen, maar ook uiteenlopende nek-schouder- of armklachten etc.
Het landelijk netwerk van Atlas masseurs
Het doel van de stichting AtlasMassageGroep is het realiseren van een groot landelijk netwerk van gelicentieerde Atlas- en Atlas-Lumbaal Masseurs, om op die manier -zonder winstoogmerk- deze unieke techniek dichter bij de klant te kunnen aanbieden. Hierdoor wordt het mogelijk om de Atlas- en de Atlas-Lumbaalmassage binnen handbereik te brengen, doordat potentiële cliënten in het register kunnen zoeken naar een masseur bij hun in de buurt, maar ook als masseur bestaande klanten door te kunnen sturen naar een collega van de AtlasMassageGroep.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu